B
E
T
Ö
L
T
É
S
Kellemetlen, kényes probléma, amelytől a legtöbben meg akarnak szabadulni.
  Az arc a leginkább szembetűnő testrész, melynek karakterét alapjaiban változtathatja meg az évek alatt kialakuló toka, okozva ezzel mindennapos problémát, komplexusokat nem csak a nők, de nagyon sok férfi számára is.
Tehát sok férfinak és nőnek okoz problémát a toka, ami az áll alatt kialakult bőr- és zsírszövet-többletet jelenti. A felgyűrődő szövetek pedig ráncokhoz, barázdákhoz vezetnek.
A toka lényegében az arc- és nyakbőrben felhalmozódott zsírréteg.
A toka kialakulásának hátterében leggyakrabban a genetika, egészségi állapot, életvitel és az életkor játszik szerepet. A helytelen életmódon persze kemény munkával, akaraterővel lehet változtatni, de általában az életmódváltás és a jelentős fogyás után sem szűnik meg a toka. Az öröklött genetikai tényezőkről nem is beszélve.
A toka megvastagodása, a szövetek keringésének lelassulása nem pusztán a helyi zsírraktárak megvastagodását, hanem a fedő bőrréteg rostozatának lassú leépülését is jelenti. 
A toka tehát testalkattól, súlytól, életkortól függetlenül keseríti meg életüket, és okoz sokszor leküzdhetetlen komplexusokat. Hiába a nyakig begombolt ing, a fülig felhúzott garbó, ezt a „szépséghibát” lényegében nem takarja el semmi. Az arc, a leginkább szembetűnő testrészünk egész karakterét meghatározza az ott éktelenkedő „fölösleg”.
Szerencsére az esztétikai probléma hatékonyan orvosolható az alábbi Dr. Juchheim krémmel: 3 D Bodylift Ultra firming bőrfeszesítő testápoló krém. 3 D Bodylift egy intenzíven aktiváló testkrém, amely kényezteti a bőrt a szükséges aktív összetevőkkel, amint azon a tónusvesztés jelei láthatóvá válnak. 
A kollagén és az elasztikus szálak képezik a gyönyörű és rugalmas bőr kulcsát. 25 éves kortól ezek a fontos összetevők egyre inkább elveszítik háromdimenziós szerkezetüket. Ezáltal a bőr rugalmassága és szilárdsága csökken. A 3D Bodylift lassítja ezt a folyamatot, és stimulálja a bőrt. Mindez hozzájárul, hogy a bőr felélénküljön, megfiatalodjon.