B
E
T
Ö
L
T
É
S
About Image

A monallure brand

Laskai Adrienn vagyok független Dr. Juchheim tanácsadó.

Üdvözlök Mindenkit, aki érdeklődik a csúcskategóriás, valódi hatóanyagokat és nem csak ígéreteket ajánló kozmetikai termékek iránt!

Én magam a tavalyi év során találkoztam először a Dr. Juchheim által kínált termékek palettájával és miután meggyőződtem hihetetlen eredményességükről, eldöntöttem, hogy mindenképpen másokkal is igyekszem megismertetni a termékcsaládot.
Német minőség, hatékony technológia, azonnali és tartós hatás egyaránt!

Az általam ajánlott Dr. Juchheim kozmetikumai mind, a fentebb említett elveknek megfelelnek, alapjaikat a természetes növényi kivonatok, a tápanyagban gazdag algák, az aktiváló őssejtek, az erős antioxidánsok és a legújabb generációs peptidek jelentik. Ezáltal jöhettek létre a mélyreható, regeneráló és helyreállító hatású termékek.

Valódi eredmények csak krémezéssel? Hihetetlenül hangzik, de 21. századi megoldásokkal ez már lehetséges!
Vegye fel sikeresen a harcot a nők leggyakoribb bőrproblémáival, amit a hagyományos, valódi hatóanyagokat gyakran nélkülöző kozmetikumokkal lehetetlen lekűzdeni!

Miért tettem le a voksomat Dr. Juchheim mellett?

- Alapvetően türelmetlen vagyok! Mivel effekt kozmetikumokat állítanak elő, ami azt jelenti, hogy a krémek alkalmazása után látható egy azonnali hatás. A lenyűgőző, tartós eredményeket pedig az azonnali hatások összeadódása adja, vagyis rendszeres használat mellett rendkívüli eredmények érhetőek el.
- Valódi és látható eredményeket várok el! A Dr. Juchheim termékei segítségével látható és fenntartható hatás érhető el! Előtte-utána fotó készítése javasolt az érintett problémás területről a termékek használatának megkezdésekor. Így önmaga győződhet meg hatékonyságukról, melyet a rendszeres, szisztematikus Dr. Juchheim által előállított effekt kozmetikumok használatával elérhet.
- Kevés szabadidőm van! Nincs időm fárasztó és hosszan tartó kozmetikai kezelésekre járni. Szeretem, ha a professzionális eredményeket otthonom kényelméből elérhetem.
A természetesség híve vagyok! Nem szeretem a drasztikus orvosi beavatkozásokat, amely az arc eltorzulását is kockáztatják, nem beszélve arról, hogy fájdalommal járnak. Az a cél, hogy  ugyanazt az eredményeket, tartós megoldásokat, szenvedés nélkül elérjem.
- Nem szeretek káros vegyszereket a bőrömre kenni! Dr. Juchheim termék palettáján minden kozmetikum természetes, növényi összetevőkből áll, parabén-, paraffin-, károsanyag-mentes, illetve állatkísérleteket sem alkalmaz a cég.

A fentiek alapján úgy gondolja, hogy hasonlít a gondolkodásunk és az elvárásunk a 21. századi kozmetikumunkkal szemben?
Válogasson és próbálja ki a Dr. Juchheim által kínált termékeinket, melyeket bőrproblémák szerint csoportosítottunk.
Még bizonytalan? Személyesen is meggyőződhet kozmetikumaink hatékonyságáról egy ingyenes termékpróba alkalom során, ahol egy időben csak Önnel és az Ön bőrével foglalkozunk . Jelentkezni a honlapon található kapcsolatfelvételi űrlapon lehet.