B
E
T
Ö
L
T
É
S

A termékek általában 5-7 munkanapon belül érkeznek meg a kért szállítási címre.
 

Ha a vásárlásod értéke eléri a minimum 79 EURO értéket. Ezen összeg alatt 21,42 EURO a postázási költség, mivel a termék Németországból érkezik.
 

Erről a megrendelés után emailben is kap értesítést. Az internetbanki belépés után válassza a devizautalás opciót. A termékek ellenértéke ugyanis EURO-ban vannak megadva. Az adatok, amelyek az utaláshoz szükségesek:
Számlatulajdonos: Dr. med. Jürgen Juchheim - Münchner Bank
      IBAN: DE97 7019 0000 0002 0264 81
      BIC: GENODEF1M01
      Payment reference: az ön megrendelésének a száma, melyet a megjegyzés rovatban fel kell tüntetni.
 

Az utalás megérkezése előtt nem kezdik el átadni a csomagot a szállítónak. Ezért ha meggondoltad magad jelentkezz be újra, tedd a kosaradba a megrendelni kívánt termékeket újra és válaszd a bankkártyás fizetési módot. Ekkor kapsz egy új megrendelési számot. Az előző rendelésed egy pár nap alatt elévül, ha nem utalod a kiszámlázott összeget.
 

Csak Visa és Mastercard típusú bankkártyával enged fizetni a rendszer. Illetve ha a tárgyhóban lejár a kártyája, vagy korlátozva van a limitje szintén sikertelen lesz a fizetés. Ekkor javasoljuk az átutalás választását.
 

A termékeket külföldi partnerünk postázza a vételár kiegyenlítése után. Ha vásároltál már külföldről érkező terméket, bizonyára tapasztaltad, hogy más weboldalak sem ajánlják fel az utánvételes fizetés lehetőségét.
 

A bankkártyás fizetést javasoljuk, egyrészt a tranzakció azonnal megtörténik, és ezáltal azonnal elindul a rendelés elküldésének folyamata. Másrészt az utalásos fizetés bonyolultabb, mivel nagyon sok azonosító adatot kell megadni, ráadásul devizában kell utalni.
 

Csak Visa és Mastercard típusú kártyát fogad el a DRJUchheimGMBH honlapja, illetve a tárgyhónapban lejáró bankkártyával már nem enged fizetni a rendszer.
 

NEM! A megrendelt termékek ellenértékei ugyan EURO-ban vannak megadva, de forint bankszámlával és folyószámláról is lehet fizetni. A bankkártyáról az aznapi árfolyam függvényében forintban átszámítva vonja le a bank a termékek ellenértékét. Ennek napi árfolyama bankonként eltérő lehet.
 

NEM! Megbízható partnerünk a DRJUchheimGMBH a rendelés feladásától számítva 1-2 munkanapon belül feladja a csomagot a megrendelt termékekkel.  A szállítást a FedEx végzi, mely nyomkövetési számot küld a megadott email címre. SMS-ben a megadott telefonszámra további értesítést küld a szállítás várható időpontjáról. Erre reagálva lehetőség van a szállítási időpont módosítására is.